+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 29 квітня 2024

Внутрішня система забезпечення якості вищої освіти УНУС: виклики і перспективи розвитку

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС 24 квітня 2024 року долучилися до участі у вебінарі на тему: «Внутрішня система забезпечення якості вищої освіти УНУС: виклики і перспективи розвитку». Спікером заходу була Ніна ПІТЕЛЬ, завідувач відділу моніторингу якості освіти.


Метою заходу є підвищення викладацької майстерності НПП Уманського НУС щодо якості освітніх послуг та управлінських процесів в освітянському середовищі, які безпосередньо впливають на результати навчання здобувачів вищої освіти і забезпечують формування їхніх ключових компетентностей, а також сприяють усебічному розвитку особистості.

Процес формування внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти передбачає наступні обов’язкові етапи:
- визначення компонентів внутрішньої системи забезпечення якості освіти;
- забезпечення функціонування цих компонентів;
- самооцінювання освітніх та управлінських процесів закладу вищої освіти для їх подальшого вдосконалення.

Спікер акцентувала увагу учасників вебінару на забезпеченні якості освітнього середовища, яке базується на наявності необхідних ресурсів для організації освітнього процесу та забезпечення ефективного управління ним.
На завершення вебінару Ніна ПІТЕЛЬ ознайомила слухачів з особливостями університетської системи запобігання та виявлення академічного плагіату, а також оновлення відповідного програмного забезпечення. 

Колектив кафедри обліку і оподаткування висловлює щиру вдячність організаторам вебінару за можливість обміну знаннями та досвідом в сфері забезпечення якості вищої освіти.

Наталія ОЛЯДНІЧУК, доцент кафедри обліку і оподаткування

Останні новини

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференціїЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції

25 квітня 2024 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Йосипа Конрадовича Пачоського.

Читати повністю

Ознайомлення з освітніми практиками у НімеччиніЧитати повністю

Ознайомлення з освітніми практиками у Німеччині

Викладач-стажист кафедри обліку і оподаткування Людмила Крачок взяла участь у програмі міжнародного підвищення кваліфікації у рамках модулю 3 «Діджиталізація у тваринництві» проєкту SULAWE («Стале тваринництво та добробут тварин») (101083023 – SULAWE – ERASMUS-EDU-2022-CBHE) на базі Університету Нюртінгег-Гайслінген, м. Нюртінген (Німеччина)

Читати повністю

Нові цілі – Нове навчання – Новий розвитокЧитати повністю

Нові цілі – Нове навчання – Новий розвиток

Завідувач кафедри обліку і оподаткування Людмила Мельник та доцент Галина Аніщенко взяли участь у програмі віртуальної мобільності на тему «Найкращі практики ЄС-Україна щодо досягнення ЦСР в рамках реалізації проєкту Жана Моне Еразмус (101085395 – Targets – Erasmus-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH EU), організованого кафедрою бухгалтерського обліку і оподаткування Сумського державного університету.

Читати повністю

Всі новини