+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 18 квітня 2016

Тиждень факультету Економіки і підприємництва розпочато!!!!

Кафедра обліку і аудиту урочисто розпочала святкування 40 - річчя  факультету Економіки і підприємництва.  

 Всіх охочих запрошуємо відвідати  " ГАЛЕРЕЮ ВІДОМИХ БУХГАЛТЕРІВ СВІТУ". Серед яких відомі постаті як минулого,  так і  сьогодення: підприємці- міліардери, політики, науковці, модельєри, кутюрьє та багато інших.

На студентів чекають цікаві конкурси:

1. Конкурс "Я - бухгалтер". Завітайте на кафедру - оставте на стенді цікавий вислів або анектот про бухгалтера, бухгалтерський облік.

Вимоги до подачі матеріалів: розміщений на плакаті текст повинен бути підписаний автором з вказівкою прізвища, ім’я та групи.

Розмістити авторську роботу можна на спеціальному стендів в холі кафедри обліку і аудиту Уманського НУС з 18 по 21 квітня 2016 року. На переможця за кожною номінацією чекає неочікуваний приз. Оголошення переможців 22 квітня 2016 року. 

 2. КОНКУРС «BUH-WORD».

Шановні учасники, якщо Вас зацікавить приз від колективу кафедри обліку і аудиту, то це конкурсне завдання для ВАС!

Розгадайте кросворд (жми сюди) та надайте його конкурсній комісії до 18 квітня 2016 року, надіславши фото рішення на електронну пошту кафедри обліку і аудиту Уманського НУС: oblikudau@gmail.com. В електронному листі необхідно зазначити прізвище, ім’я та по батькові конкурсанта, № групи та контактний телефон.

Призовими вважаються перші три листа з вірним розв’язком (вгадано не менше ніж 31 слово).

Оголошення переможців 20 квітня 2016 року на засіданні наукового студентського гуртка.

Галина  Аніщенко, доцент кафедри обліку і аудиту