+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 11 травня 2023

Зустріч із стейкхолдером в рамках співпраці з Миколаївським НАУ

10 травня 2023 року у рамках співпраці кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС з Миколаївським НАУ провндено зустріч із стейкхолдером -  керівником  ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколою Логвіновим. Серед учасників заходу були присутні представники із Хмельницького національного університету,  Національного університету «Одеська політехніка», Державного університету «Житомирська політехніка», Національного університету «Львівська політехніка».

Пан Микола розповів про особливості роботи  ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», його структуру, специфіку діяльності, роботу під час найскладнішого опалювального сезону 2022-2023 року, облаштування безкоштовних точок очищеної води. Враховуючи першу власну освіту та маючи диплом бухгалтера, Микола Юрійович дуже детально розповів присутнім  особливості ведення обліку на підприємстві, власні позиції щодо організації внутрішнього контролю та основні аспекти проведення публічних закупівель. Микола Логвінов висловив власну позицію щодо важливості освіти у житті кожної людини, особливо у такі непрості для нашої країни часи. 

Студенти та науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС брали участь у дискусії та ставили питання, на які отримали професійні та вичерпні відповіді. 


Щиро дякуємо Миколаївському національному аграрному університету за організований захід, що сприяє плідній подальшій співпраці між здобувачами вищої освіти, роботодавцями та науковцями.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування