+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 11 травня 2023

Науково-практичний семінар «Податкова реформа - 10-10-10: переваги та недоліки»

В Україні продовжують розробляти нову податкову реформу, яку позиціонують як «антикорупційну», сподіваючись завдяки їй створити сприятливий інвестиційний клімат, зупинити відтік робочої сили з України, знизити тиск на фонд оплати праці тощо. Зважаючи на актуальність даної проблеми кафедрою обліку і оподаткування Уманського НУС 10 травня 2023 року було проведено науково-практичний семінар «Податкова реформа - 10-10-10: переваги та недоліки».

В рамках семінару було розглянуті такі питання: 

1. Реєстрація власного бізнесу: юридичний та податковий аспект. 

Доповідач - державний реєстратор відділу державної реєстрації виконавчого комітету Уманської міської ради Дмитро Дарморос.

2. Податкова реформа 10-10-10 – думка бізнесу. Доповідач - директор ТОВ «Янга» м. Умань Микола Ярмолюк.

Під час роботи науково-практичного семінару учасники обговорили актуальні питання реформування податкової системи. Важливим було почути думку як представників держаного сектору, так і думку бізнесу. 

Актуальність даної проблеми підтверджена жвавим обговоренням та дискусією учасників науково-практичного семінару. Обмін думками студенства, науковців, державних органів та представників бізнесу дає синергію наукового розвитку і економічного зростання країни!

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування