+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2019

Всі рахунки для сплати податків змінено за стандартом IBAN, – Держказначейство

Рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN будуть діяти з 01.10.2019 року

Державна казначейська служба України повідомляє, що згідно з постановою Правління НБУ від 28.12.2018 р. №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (далі – Постанова №162) з 05.08.2019 номер банківського рахунку формується за стандартом IBAN  та складає 29 літерно-цифрових символів (далі – стандарт IBAN).

На виконання вимог Постанови №162, Державною казначейською службою України (далі – Казначейство) проведена робота щодо зміни реквізитів рахунків для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN та доведення відповідних реквізитів до органів, які контролюють справляння надходжень бюджету.

Казначейство повідомляє, що рахунки для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN будуть діяти з 01.10.2019.

Реквізити нових рахунків можна отримати у відповідних органах, що контролюють справляння надходжень бюджету, та на вебсторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві.

Повний перелік рахунків відповідно до стандарту IBAN:

 

Від редакції ДТ КТ: В повідомленні не йдеться про рахунки з ЄСВ (вони будуть діяти з 1 листопада) та СЕА ПДВ та СЕА РП та СЕ (почнуть діяти з 10 жовтня). Про це ми писали тут та тут. Нові рахунки для сплати подактів для всіх областей ми наводили тут.  

   
Джерело    Державна казначейська служба України