+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 вересня 2023

Онлайн-вебінар «Особливості роботи у системі Moodle»: підвищення викладацької майстерності

21 вересня поточного року у рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва колектив кафедри обліку і оподаткування взяв участь у онлайн-вебінарі «Особливості роботи у системі Moodle», організованому НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва Уманського НУС».

Під час вебінару керівник інформаційно-обчислювального центру Ярослав Миколайчук розповів про можливості управління користувачами у системі Moodle. Зокрема, представив алгоритм реєстрації учасників на сайті та різні варіанти запису користувачів на курс, особливості роботи з групами та потоками у курсі. Крім того, він нагадав про можливості Центру підтримки ІОЦ Уманського НУС у вирішенні загальних питань по роботі платформи.

Галина Родащук, доцент кафедри інформаційних технологій, детально розповіла про функціональні можливості Moodle для оцінювання знань студентів та відстеження їх прогресу у навчальному процесі.

Водночас, низка запитань, які озвучували учасники вебінару, підтвердила актуальність проведення заходів, спрямованих на поглиблення навичок викладачів у роботі з інструментами для комп’ютеризованого навчання.

 

 

Людмила Крачок, викладач-стажист кафедри обліку і оподаткування