+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 23 червня 2023

Вдосконаленню ТАК!

Цікаві можливості для вдосконалення професійних компетентностей усім бажаючим (бухгалтерам-практикам, менеджерам підприємств, викладачам та здобувачам) сьогодні можуть забезпечити різноманітні он-лайн платформи та школи від практикуючих спеціалістів і консультантів у сфері обліку і оподаткування.

Впродовж 19-21 червня 2023 року викладачі кафедри обліку і оподаткування прослухали серію безкоштовних вебінарів від експерта Катериною Янишеною «AVS онлайн-школа бухгалтерії» (сайт: https://avstudy.com.ua/) на тему: «ТОП 3 помилки бухгалтера в управлінському обліку: зарплата, резерви, собівартість». Цікавий підхід до організації навчання, графічний супровід вирішення 
проблемних питань практики на конкретних прикладах дозволили легко сприймати демонстраційні матеріали.

Відеоформат вебінару та ведення чату в режимі реального часу дозволив лектору надати роз’яснення та відповіді на запитання учасників лекцій. Особливо цінним є пошук рішень та висвітлення шляхів подолання проблем впровадження управлінського обліку, коректного ведення обліку витрат та формування внутрішньогосподарської звітності від практика з багаторічним досвідом у сфері бізнес-аналітики.
Нове та цікаве, почуте сьогодні, є корисним і необхідним вже завтра!

Галина Аніщенко, доцент кафедри обліку і оподаткування