+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2023

Секційне засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції

Всеукраїнська студентська конференція – це престижна щорічна подія, яка об’єднує студентів з усієї України для динамічного та цікавого обміну ідеями, знаннями та досвідом. Ця конференція служить платформою для молодих науковців і дослідників, щоб продемонструвати свою академічну майстерність, взяти участь в інтелектуальних дискусіях і сприяти значущим зв’язкам з однокурсниками та викладачами.

20 квітня 2023 року на кафедрі обліку і оподаткування було проведено секційне засідання  Всеукраїнської наукової студентської онлайн-конференції приуроченої 100-річчю від для народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка.

Всеукраїнська студентська конференція має на меті надати студентам платформу для обміну своїми дослідженнями, навчання один в одного та спілкування з колегами-науковцями. Загалом у роботі конференції взяли участь понад 45 учасників. Доповіді учасників були присвячені актуальним питанням сьогодення: зміни до Податкового кодексу та інших законодавчих актів України на період дії воєнного стану, подання звітності, трудових відносин, роботи бізнесу для забезпечення економічної безпеки держави тощо.

Важливим моментом Всеукраїнської студентської конференції було представлення студентами результатів своїх досліджень у формі доповідей.  В такий спосіб юні науковці діляться своїми дослідженнями та отримують відгуки від однолітків і експертів у галузі обліку і оподаткування. Це також є цінною платформою для студентів, щоб покращити свої презентаційні та комунікаційні навички, які необхідні для їхніх майбутніх професійних починань. Окрім наукових презентацій, на конференції також відбувалися професійні дискусії з сучасних проблем обліку і оподаткування.

Кафедра обліку і оподаткування щиро дякує всім учасникам Всеукраїнської наукової студентської онлайн-конференції за активну участь з побажаннями нових професійних здобутків!

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і оподаткування