+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 24 лютого 2016

Вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні

22 лютого 1 лекція на кафедрі обліку і аудиту була присвячена вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні.

Перед початком промови звучить пісня "Пливе кача по Тисині" у виконанні вокальної формації «Піккардійська Терція».Перед студентами виступив професор кафедри обліку і аудиту В.С. Уланчук: «Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Тих для кого «справедливість, «гідність», «свобода», «Україна» були не просто слова, а сенс життя.

Історія України мала чимало трагічних періодів, коли найкращі сини і дочки нашої держави ставали на захист своєї землі та співвітчизників.

Відповідно до указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні» 20 лютого оголошено Днем Героїв Небесної сотні.

Це – пам’ятний день , який увічнює велику людську, громадську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Прошу вшанувати подвиг Героїв Небесної сотні хвилиною мовчання.

Серед тих, хто загинув на майдані безжальною кулею снайпера було обірвано життя випускника нашого університету – Віталія Васильцова.

Він справжній патріот свого народу. Захищаючи свою державу та ідеали демократії, він пожертвував найдорожчим – своїм життям.

Ми завжди схиляємо голови, а наші серця сповнюватимуться сумом за однієї згадки про мужнісь, відвагу, патріотизм українців, які полягли на Майдані під час Революції гідності».

По завершенні промови звучав Гімн України.

 

Галина Аніщенко,

доцент кафедри обліку і аудиту