+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 13 грудня 2020

Виїзне практичне заняття на підприємстві!

10 грудня 2020 року студентам спеціальності «Облік і оподаткування» Уманського НУС було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Облікова політика підприємства» на базі товариства з обмеженою відповідальністю «Янга».

Керівник товариства, Микола Ярмолюк ознайомив студентів зі специфікою роботи підприємства, розповів, що  в різні часи підприємство займалося різними видами діяльності. Серед них переробка деревини та виробництво столярних виробів, меблів з натуральної деревини. На сьогодні підприємство займається операціями з нерухомістю, а саме здавання під найм нежитлових приміщень юридичним та фізичним особам.

Бухгалтер товариства, Катерина Ярмолюк   розповіла студентам про нові зміни в законодавстві  з 2021 року стосовно бухгалтерського обліку та оподаткування. Студенти ознайомилися з внутрішньою документацією підприємства  - детально розглянули наказ про облікову політику підприємства.

Студенти ознайомилися з виробничим процесом орендаря ФОП «Джумагазієва О.А.» - КВЕД «Виробництво чаю та кави».

ФОП «Матрос О.В.» ознайомив студентів з діяльністю щодо обслуговування автомобілів.

Студентам цікаво було, яким чином ведеться облік у суб’єктів підприємницької діяльності, які знаходяться на спрощеній системі обліку, звітності та оподаткування. Про ці тонкощі їм розповіла доцент кафедри обліку і оподаткування - Олена Матрос.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування