+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 16 вересня 2021

Викладацька майстерність разом із експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

 15 вересня 2021 року Національним агентством із забезпечення якості освіти (НАЗЯВО) разом із компанією Unicheck було проведено вебінар «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів». Учасниками вебінару стали також науково-педагогічні працівники Уманського НУС серед яких завідувач кафедри обліку і оподаткування Людмила Мельник.

Спікерами заходу виступили:

 Олена Єременко — заступниця голови агентства із забезпечення якості вищої освіти;

Іван Назаров — член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти;

Андрій Сідляренко — експерт з академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна.

У своєму виступі Олена Єременко висвітлила рекомендації щодо оформлення та змісту навчально-методичних матеріалів, вимоги до авторів та врахування інтересів здобувачів вищої освіти при розробці програм.

Іван Назаров охарактеризував особливості правового регулювання академічної доброчесності та роль НАЗЯВО у формуванні вітчизняного простору академічної доброчесності, а також зупинився на практиках реагування на її порушення.

Андрій Сідляренко, як експерт з академічної доброчесності, поділився п’ятьма ключовими компонентами культури академічної доброчесності та особливостями  її впровадження у вітчизняних закладах вищої освіти.

Завдяки таким вебінарам науково-педагогічні працівники університету мають змогу оновити свої знання щодо оформлення навчальних матеріалів, які допоможуть реалізувати їх на практиці у закладі вищої освіти.