+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 16 липня 2021

Вітання з днем Бухгалтера!

Крізь роки професія бухгалтера не втрачає актуальності. На сьогодні знавці з обліку і оподаткування користуються попитом на ринку праці, що окреслює гарні перспективи знайти гарну роботу. Кожен суб'єкт діяльності потребує фахівця, який володіє знаннями та уміннями щодо ведення бізнесу, управння грошовими потоками, вільно оперує нормами законодавства.

Нині бухгалтерський обік виходить за межі класичного ведення рахунків та складання звітності. Він набуває управлінського та стратегічного значення. Бухгалтер - це радник керівника з економічних питань, фінансовий аналітик, аудитор, ревізор. Щороку професія універсалізується та уосконалюється. Сучасний фахівець з обліку і оподаткування - це цілеспрямована, професійна, порядна, самодисциплінована, акуратна у цифрах людина, відмінний організатор та новатор.

З нагоди Дня бухгалтера вітаємо колег, які щодня стоять на варті законності господарських операцій, студентів, випускників та абітурієнтів, які вирішили пов'язати свою долю із потрібною для суспільства справою, з професійним святом. Зичимо Вам терпіння, наполегливості та успіхів у роботі й особистому житті!

Колектив кафедри обліку і оподаткування