+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 вересня 2023

Міжнародна науково-практична конференція

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС 21 вересня 2023 року взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту», яку проводить Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна в рамках проєкту СВНЕ Erasmus+ DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти і представників ринку праці».  

Вони у онлайн форматі долучилися до роботи пленарного та секційних засідань за напрямами: «Цифровізація сучасного світу: виклики майбутнього»; «Модернізація економіки, бізнесу та фінансів: інтелектуально-інноваційний контекст»; «Соціально-політичні аспекти трансформацій у глобалізованому світі»; «Вектори інновацій в освіті в національному та глобальному контексті».

Наукові дослідження викладачів кафедри обліку і оподаткування, представлені у ході конференції, були присвячені актуальним питанням застосування інформаційних технологій в обліку та оподаткуванні; організації ведення звітності; інновацій у вищій освіті та професійній підготовці кадрів.

Загалом, всі учасники відзначили високий організаційний рівень та науково-практичну цінність заходу!

Людмила Крачок, викладач-стажист кафедри обліку і оподаткування