+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 29 травня 2024

Нові навчальні видання кафедри обліку і оподаткування!

У 2024 році кафедра обліку і оподаткування Уманського НУС представила два нових навчальних посібники, які стануть цінними ресурсами для студентів, викладачів та практиків у галузі бухгалтерського обліку та оподаткування.

1. "Облік і звітність сільськогосподарських підприємств".
Автори:
Аніщенко Г.Ю., Андрусяк В.М., Іванова Н.А., Крочак О.І., Кучеренко Т.Є., Матрос О.М., Михайловина С.О., Мельник Л.Ю. Оляднічук Н.В., Поліщук О.М., Підлубна О.Д., Ратушна О.П., Станкевич В.Ф.   За ред. Т.Є. Кучеренко, Л.Ю. Мельник, В.Ф. Станкевич.

У навчальному посібнику комплексно розглядаються нормативно-правові, теоретичні та практичні основи бухгалтерського обліку i звітності сільськогосподарських підприємств. Автори зосереджуються на специфічних вимогах та викликах аграрного сектору, пропонуючи актуальні приклади, аналітичні таблиці та роз'яснення, що допоможуть студентам зрозуміти складні питання бухгалтерського обліку і оподаткування в сільському господарстві.

2. "Бухгалтерський облік (загальна теорія): схеми, таблиці, приклади".

Автори:
Аніщенко Г.Ю., Мельник Л.Ю. Підлубна О.Д.

Цей посібник пропонує структуровану інформацію у вигляді схем і таблиць для кращого розуміння теоретичних концепцій бухгалтерського обліку. Додатково, книга містить приклади, що ілюструють практичне застосування теоретичних знань.

Обидва посібники вже доступні в університетській бібліотеці та рекомендовані до використання у навчальному процесі. Вони сприятимуть підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі бухгалтерського обліку та оподаткування.

Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з новими виданнями!

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування