+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 листопада 2022

День Гідності і Свободи

Всім серцем любіть Україну свою —
і вічні ми будемо з нею!
Володимир Сосюра

Україна - країна нескорених

Щорічно 21 листопада в нашій державі відзначається День Гідності і Свободи з метою вшанування громадянського подвигу учасників двох революцій Помаранчевої революції (початок припадає на 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності (21 листопада 2013 року було розпочато акцію студентів та громадських активістів).


Цього дня на кафедрі обліку і оподаткування проведено комплекс виховних годин з метою вшанування хвилиною мовчання пам’яті наших співвітчизників, які поклали своє життя за найвищі цінності – свободу та незалежність. З початку 2022 року кожен українець по іншому відноситься до усіх державних свят та визначних дат у родинах. Тисячолітня історія нашої держави доводить, що ми здатні перемагати навали будь-яких загарбників (князів, імператорів, диктаторів). 


Усім присутнім було запропоновано переглянути відео-стрічку про тисячолітнє протистоянні України https://www.youtube.com/watch?v=kkoAfa2FYZk.


Особливого чуттєво сприймаються слова видатного українського поета Володимира Сосюри «Любіть Україну» (декламація твору). Ці слова вийшли з-під пера поета у 1944, але вони не лише не втратили актуальність, а й набули нового звучання.
Сміливий український незламний народ й надалі буде мужньо протистояти ворогу та здобуде перемогу. Ми вдячні ЗСУ за наше сьогодні та наше майбутнє. Цей дух незламності нехай буде присутнім з нами завжди.
До студентської молоді звернулися куратори кафедри обліку і оподаткування з побажання: «Нехай у всьому, що Ви робите і досягаєте, з Вами завжди буде присутня любов до Батьківщини! Цінуйте рідну землю, свою мову, поважайте власну автентичність. Тільки тоді наша держава буде процвітаючою і могутньою. Нехай з Вами буде віра у життя, свободу та перемогу».


Колектив кафедри обліку і оподаткування