+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2023

Зустріч із роботодавцями

Зустріч із роботодавцями – чудова нагода для здобувачів подумати про свою кар’єру, адже пошук гарної роботи потрібно здійснювати вже зі студентських лав.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 071 Облік і оподаткування мали можливість долучитись до загальнофакультетської ЯРМАРКИ ВАКАНСІЙ, яка відбувалась 05 жовтня 2023 року в он-лайн форматі. Від роботодавців, які представляли свої компанії – АТ «Ощадбанк», «Світ меблів»,  «Карамель», «Сільпо», ТОВ «ДСВ-Україна», сервісу AUTO.RIA, лунали реальні пропозиції працевлаштування. Кожен з представників стейкхолдерів ознайомив із специфікою роботи в їх компаніях.

Були представлені відкриті вакансії на облікові спеціальності. Зокрема, торгова мережа «Сільпо» запрошувала здобувачів старших курсів до роботи касирами торгової зали та старшого касира зміни за місце навчання із гнучким графіком зайнятості, який сприяє ефективно поєднувати навчальний процес із роботою. Від інших роботодавців лунали запрошення на роботу на посади, дотичні до продажу товарів та послуг, адже освітня програма бакалаврату дозволяє опанувати фінанси, економіку підприємств, менеджмент та маркетинг, що значно розширює можливості до подальшої роботи.


Корисною була зустріч і для студентів молодших курсів, адже студентська молодь змогла зрозуміти які вимоги ставляться до майбутніх претендентів на роботу та як використати час навчання в університеті.

Підлубна Ольга та Галина Аніщенко