+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 29 вересня 2020

Перша кураторська година у УНУС була присвячена протидії COVID-19

Перша кураторська година у УНУС була присвячена протидії COVID-19

На минулому тижні у студентів 2, 3 та 4 курсів Уманського національного університету садівництва розпочався новий навчальний рік. Через пандемію коронавірусу він буде досить складний. Тому, перші кураторські години в академічних групах, які відбулись 7 вересня, були присвячені обговоренню протиепідемічних заходів на території університету.

На початку кураторських годин всі куратори привітали студентів з новим навчальним роком та обговорили плани на майбутнє. Одне з головних питань для студентів, викладачів та співробітників УНУС, – не дати поширенню епідемії COVID-19. Кожен студент був ознайомлений із рішенням Кабінету Міністрів України від 26.08.2020 «Про продовження карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та наказом №1038 «Про продовження карантину та продовження протиепідемічних заходів в університеті».

У ході бесіди студенти були поінформовані щодо необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу, як знизити ризик інфікування, як захистити інших від інфікування, як правильно надягати та утилізувати маску, як залишитися здоровим під час подорожі.

 

 Куратори: доценти  Аніщенко Г.Ю, Крочак О.І