+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 05 вересня 2022

Про нове разом із 7eminar.com

Впродовж тривалого періоду часу науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування відвідують вебінари та консультації першої бухгалтерської відео-платформи від компанії 7eminar.com. Чергова зустріч із підписниками 05.09.2022р. за лекторства Сергія Дроботті та Валентини Верхогляд була присвячена актуальній темі серпневої звітності з ПДВ та податкових наслідків від заборгованості в обліку.  У деталях було розкрито типові помилки, які допускаються та висловлені поради щодо їх виправлення.

У другій частині вебінару заборгованість, яка виникає під час господарської діяльності,  безумовно має впливає на податковий облік. Тому лектор в деталях пояснила порядок формування  і відображення безнадійних боргів та зобов’язань, строк позовної давності за якими минув. Обговорено порядок віднесення контрагентів до сумнівних. Розкрито усі деталі про коефіцієнти сумнівності та їх визначення за боргами та порядок списання безнадійних боргів з балансу підприємства. Лектор у деталях розповіла про випадки і події, коли перериваються чи відтерміновуються терміни позовної давності відносно резидентів та нерезидентів. Була чітко висвітлена позиція експерта як це вирішується в умовах карантину та військового стану з огляду на норми вітчизняного та міжнародного права й позиції податкового кодексу України.

Інтерактивний чат з усіма слухачами під час ефіру надає можливість усім задати питання, які виникають у колег-бухгалтерів під час ведення операцій з оподаткування податком на додану вартість та обліком безнадійної заборгованості й податкових наслідків.

Від помилок та штрафів врятують експерти. Дійсно ексклюзивний та унікальний проект, який дозволяє вести облік правильно. Як завжди цікаво та повчально!

 

 Доцент кафедри обліку і оподаткування, Галина Аніщенко