+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 09 червня 2023

Гостьове заняття по фаховому програмному забезпеченню

8 травня 2023 року відбулося гостьове заняття для студентів освітнього ступеня "бакалавр" 11-ко групи з дисципліни "Оподаткування юридичних та фізичних осіб". Заняття було присвячене модулю "Облік ПДВ" програми M.E.Doc – популярного програмного забезпечення для бухгалтерського обліку і оподаткування.

Під час заняття експерти компанії "Системи для бізнесу" детально розглянули можливості та функціонал модуля "Облік ПДВ". Студенти та викладачі кафедри отримали унікальну можливість познайомитися з процесом роботи цього модуля та його впливом на ефективність податкового обліку підприємств.

Експерти надали учасникам заняття вичерпну інформацію про розрахунок та звітність ПДВ, основні принципи його обліку, а також процедури ведення документації в системі M.E.Doc. Вони проілюстрували різноманітні можливості програми та показали, як здійснювати автоматичний розрахунок ПДВ, спрощуючи роботу бухгалтерів та мінімізуючи ймовірність помилок.

Крім теоретичної частини, заняття також включало практичну демонстрацію роботи з програмою M.E.Doc. Студенти мали можливість самостійно перевірити розрахунок ПДВ, створити відповідні документи та звіти, а також проаналізувати результати.

Організатори підкреслили, що такого роду  знання по програмному забезпеченню M.E.Doc та її модулю "Облік ПДВ" є важливими для майбутніх бухгалтерів та фахівців у галузі оподаткування. Розуміння цього програмного забезпечення дозволяє ефективно впроваджувати сучасні методики розрахунку ПДВ та дотримуватися вимог податкового законодавства.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування