+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 22 січня 2021

Єдність та єднання у цифрах!

Соборність розуміє кожен власно,

Що це таке? – задасть питання вчасно,

– Це єдність духу, сил мого народу,

Що нас єднає мужність, волю, вроду.*

Бухгалтерський облік як наука та сфера людської діяльності – неоціненні, адже він забезпечує фінансове підґрунтя для функціонування усіх суб’єктів економіки України. Завдяки унікальним елементам методу бухгалтерського обліку він формує фінансову історію від кожної окремої взятої господарської операції до результатів діяльності держави, забезпечуючи при цьому інтеграцію економічних показників у системі національного рахівництва, об’єднуючи усі галузі суспільних відносин та усіх суб’єктів економіки, незалежно від їх географічного розташування, форми господарювання чи сфери діяльності.

Чітко виконуючи свої обов’язки, бухгалтери і податківці своєю щоденною працею долучаються до функціонування єдиного фінансового механізму держави.

Тож усю професійну спільноту вітаємо з Днем Соборності України та зичимо й надалі, дотримуючись норм професійної етики, стояти та бороні принципів достовірності й точності даних бухгалтерського обліку, забезпечувати єднання у цифрах та єдність і велич національної економіки рідної держави!

 

 Доцент кафедри обліку і оподаткування Галина Аніщенко

 

 

* Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/lite/holidays/z-dnem-sobornosti-ukrajini-2021-privitannya-v-kartinkah-i-listivkah-11291468.html