+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 18 травня 2023

Зустріч із стейкхолдером!

17 травня 2023 року у рамках співпраці кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС з Миколаївським НАУ провндено зустріч із стейкхолдером - директором Миколаївського зоопарку - заслуженим працівником культури України Володимиром Топчиєм та головним бухгалтером Миколаївського зоопарку - Любов Чайкою.

Керівник Миколаївського зоопарку розповів про діяльність зоопарку, як вдалося вистояти від початку війни і до сьогодні, зберегти тварин і робочі місця працівників зопарку. 

 

Пані Любов Чайка розповіла учасникам зібрання про особливості ведення бухгалтерського обліку в комунальному підприємстві.

Зворушливою стала розповідь про те, як з початком повномаштабного вторгнення весь світ підтримав Миколаївський зоопарк - купивши білет до зоопарку - саме такі донати дозволили вцілити і вистояти.
Ця можливість залишається і сьогодні. Студенти та викладачі кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС прийняли участь у благодійній акції - придбавши квитки до Миколаївського зоопарку.

Придбати квиток можна за посиланням https://widget.kontramarka.ua/uk/widget353site12031/widget/index  

Щиро дякуємо Миколаївському національному аграрному університету за організований захід, що сприяє плідній подальшій співпраці між здобувачами вищої освіти, роботодавцями та науковцями.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування