+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 07 червня 2023

Гостьове заняття!

6 червня 2023 року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС було проведено гостьове заняття для студентів 21-о групи з дисциаліни "Система оподаткування підприємства". В якості спікерів були запрошені спеціалісти компанії "Системи для бізнесу".

Компанія "Системи для бізнесу" - це провідний експерт на ринку інформаційних впроваджень. Студенти були ознайомлені з рядом програмних продуктів з бухгалтерського обліку і оподаткування, які на сьогодні існують  на українському ринку. Серед них: програмна лінійка BAS, Програмне забезпечення "KBS. Облік бюджетної установи", M.E.Doc, Сота, Cashalot тощо.

Гостьове заняття проведено у форматі практичного майстер-класу під керівництвом досвідченого фахівця компанії Юлії Демчук.

Учасники мали змогу докладно дослідити можливості програми Medoc, ознайомитися з процесом роботи та отримати практичні навички щодо розрахунку ПДВ. Крім того, експерти надали поради та відповіді на запитання, що стосуються нюансів застосування програми та взаємодії з податковими органами.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування