+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 31 травня 2022

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової онлайн-конференції

У непростий для нашої країни час, студенти Уманського НУС продовжують здійснювати наукові дослідження у сфері економічних наук, зокрема в галузях з обліку, оподаткування і аудиту.

31 травня 2022 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва.

Онлайн-конференцію організовано в дистанційному режимі на платформі Zoom. Загалом у роботі конференції взяли участь понад 30 учасників. Доповіді учасників були присвячені актуальним питанням сьогодення: зміни до Податкового кодексу та інших законодавчих актів України на період дії воєнного стану, подання звітності, трудових відносин, роботи бізнесу для забезпечення економічної безпеки держави тощо.

Формат відеоконференції надав учасникам змогу представити свої наукові дослідження і став справжнім майданчиком для наукової дискусії та обговорення отриманих результатів. Представлені доповіді були науково обґрунтовані, що свідчить про активну участь студентів у здійсненні наукових досліджень.

Були заслухані доповіді за темою науково-дослідної роботи студентів 3-го, 4-го та 5-го курсу.

Найкращими визнано доповіді студентів:

І місце – Березенко Марта (керівник – к.е.н., доцент Матрос О.М.),

ІІ місце – Бужан Ілона (керівник – к.е.н., доцент  Матрос О.М.);

ІІІ місце – Зозуля Юля (керівник – к.е.н., доцент Аніщенко Г.Ю.);

Капотюк Олена (керівник – доцент к.е.н., Крочак О.І.).

Кафедра обліку і оподаткування щиро дякує всім учасникам онлайн-конференції  за активну участь та співпрацю з побажаннями творчої наснаги і нових наукових здобутків!

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і оподаткування