+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 07 травня 2023

Бажаємо перемагати !

04 квітня 2023 року колектив кафедри обліку і оподаткування гостинно зустрічав випускників ВСП "Ананьївський аграрно-економічний фаховий коледж УНУС".

З вітальним словом до здобувачів освіти звернулась Людмила Мельник – завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, яка ознайомила здобувачів із необхідністю отрмання вищої освіти, перевагами й особливостями навчання в університеті та наступними перспективами саморозвитку за спеціальністю «Обліку і оподаткування».


Під час відвідин студентська молодь охоче взяла участь в інтелектуальному поєдинку «У пошуках скарбів» та активно долала конкурсні тури.

Команди показали чудовий рівень підготовки у сфері грошового обігу та історії бухгалтерського обліку. Захід носив характер професійної спрямованості. Кмітливість усіх гравців, їх ерудиція та сміливість створили чудову атмосферу гри та настрій перемоги.

Усі учасники гри нагороджені солодкими призами, а найголовніше - були задоволені результатами зустрічі. На завершення зроблено фото на пам’ять.

Галина Аніщенко, доцент кафедри обліку і оподаткування