+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 15 червня 2023

Науково-практичний семінар «РЕФОРМУВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В АГРАРНИХ ФОРМУВАННЯХ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ»

14 червня поточного року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС було проведено науково-практичний семінар на тему: «РЕФОРМУВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В АГРАРНИХ
ФОРМУВАННЯХ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ».

Головний бухгалтер СТОВ «Стебне», Тамара Осадча розповіла всім присутнім про основні проблеми та перспективи розвитку обліку в комп’ютерному середовищі на прикладі СТОВ «Стебне» Звенигородського
району Черкаської області.

Провідний бухгалтер кооперативу «ПУСК» Юлія Флоренко ознайомила всіх з доповіддю «Облік в сучасних умовах та економічна ефективність діяльності сільськогосподарських кооперативів».

К.е.н., доцент (Іллінецький аграрний фаховий коледж) Оксана Гуцаленко виступила з темою «Облік виробництва органічної продукції. Органічне виробництво в системі сталого розвитку сільських територій».

Досить цікавим моментом стало те, що всі доповідачі -  це колишні студенти та випускники факультету економіки і підприємництва кафедри обліку і оподаткування, які згадали роки навчання в університеті та на власному прикладі показали, що саме успішне навчання в університеті надало їм професійний поштовх для подальшого розвитку в галузі бухгалтерського обліку та оподаткування.
В ході жвавої дискусії науково-практичного семінару між викладачами кафедри, доповідачами та студентами обговорювалися питання та проблеми сучасного стану обліку в аграрних формуваннях.

Олег Поліщук, доцент кафедри обліку і оподаткування