+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 16 лютого 2021

Роз'яснення норм антикорупційного законодавства

15 лютого 2021 року було організовано зустріч студентів спеціальності облік і оподаткування  з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Уманському національному університеті садівництва Людмилою Машковською. 

 Захід був проведений з метою підвищення рівня обізнаності здобувачів з проблемними питаннями щодо запобігання і протидії корупції та шляхами їх вирішення.

Під час зустрічі  Людмила Машковська ознайомила здобувачів з антикорупційним законодавством, причинами та наслідками виникнення корупції. Особливу увагу зосередила на тому, що  Уманський НУС забезпечує розробку заходів, які б запобігали виникненню корупції у виші.

Крім того, студентам наголосили про необхідність дотримання вимог антикорупційних заходів щодо запобігання, виявлення та протидії корупції і пов’язаних з нею діями, які викладені Антикорупційній програмі Уманського національного університету садівництва.

Детально ознайомитися з основними положеннями Антикорупційної програми можна  за посиланням: https://www.udau.edu.ua/assets/files/legislation/2018/polozhennya/ANTIKORUPCiJNA-PROGRAMA-UNUS.pdf