+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 24 квітня 2023

ВИКЛАДАННЯ ФАХОВОЇ ДИСЦИПЛІНИ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

 У сучасному світі володіння іноземною мовою є вирішальним елементом конкурентоспроможності на ринку праці, поряд з першокласною професійною підготовкою. Серед усіх мов англійська займає перше місце в цьому відношенні. Тому в Уманському НУС одним із елементів професійного розвитку є викладання фахових дисциплін англійською мовою для студентів.

13 березня 2023 року для студентів 31-о, 32-о та 31-ф груп, доцентом Світланою Михайловиною була проведена лекція англійською мовою на тему: Облік, оцінка основних засобів та інших необоротних матеріальних активів (Accounting, assessment of fixed assets and other non-current material assets).

Окрім професійних переваг, англійська є ще й мовою глобальної культури та спілкування. Знання мови  надає доступ до професійного розвитку використовуючи іноземні академічні ресурси. Крім того, вивчення англійської мови це чудовий шанс покращити свої мовні навички, розширити кругозір і підвищити свою конкурентоспроможність.

Учасники лекції відмітили важливість знайомства  з професійною англійською термінологією та можливістю використанням мови в сфері бухгалтерського обліку.

 

 Світлана Михайловина, к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування