+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 18 травня 2022

Науково-дискусійний семінар

У такий нелегкий для нашої держави час кожен з нас активно думає, яку користь може принести нашій державі і суспільству. Безумовно, підвищення своєї фахової компетентності і удосконалення своїх практичних навичок дозволить по максимуму використати всі свої набуті знання на благо нашій державі, адже кожен фахівець має бути повністю обізнаним та компетентним у своїй справі. Основою такого самовдосконалення фахівця безумовно є переймання досвіду своїх колег, а також постійне вивчення оновленої інформації та даних.

28 квітня 2022 року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС відбувся науково-дискусійний семінар «Особливості законодавчих змін щодо оподаткування фізичних осіб та збору і обліку єдиного внеску на період дії воєнного стану»  відповідно до плану проведення наукових заходів кафедри.

Запрошеними спікерпми семінару були:

- заступник начальника Уманської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Наталія Ожогіна, яка надала вичерпну і актуальну інформацію стосовно визначеної теми семінару, а саме: «Особливості законодавчих змін щодо оподаткування фізичних осіб та військового збору і обліку єдиного внеску на період дії воєнного стану»;

- доцент кафедри економіки, обліку та підприємництва Первомайського ННІ Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, Наталя Козіцька. Тема доповіді: "Особливості оподаткування акцизним податком підакцизних товарів у період дії воєнного стану";

- доцент кафедри економіки, обліку та підприємництва Первомайського ННі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, Олена Грищенко. Тема доповіді: "Сприяння змін податкового законодавства в підтримці економіки воєнного стану"

Під час науково-методичного семінару відбулося активне обговорення учасниками найбільш суперечливих та проблемних аспектів. Проведення подібних зустрічей є надважливим завданням сьогодні, адже кожен зможе почерпнути для себе цінні поради, що допоможуть нам бути максимально обізнаними і відповідно максимально корисними у своїй професії.

Валентин Бечко, доцент кафедри обліку і оподаткування