+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 22 жовтня 2021

І тур Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»!

 

21 жовтня 2021 року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського національного університету садівництва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів 2 курсу скороченого терміну навчання, 4 курсу освітнього ступеню «бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеню «магістр» факультету економіки і підприємництва УНУС.

Згідно з наказом Уманського національного університету садівництва від 08 жовтня 2021 року №01-06/166 головою конкурсної комісії призначено д.е.н., професора Мельник Л.Ю., члени комісії: к.е.н., доценти Іванова Н.А., Матрос О.М., Михайловина С.О.

В проведенні І туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»  прийняли участь 22 студенти.

Члени комісії ознайомили учасників олімпіади з порядком її проходження та правилами виконання завдань. Олімпіада проводилась в режимі віддаленої роботи з використанням платформи Moodle. Комплекс завдань для участі в олімпіаді передбачав виконання двох блоків: тестових завдань та розрахункових задач.

Перевірка завдань, виконаних учасниками олімпіади, показала належний рівень засвоєння знань з дисциплін: «Управлінський облік», «Фінансовий облік», «Оподаткування юридичних та фізичних осіб», «Аудит».

Конкурсною комісією визначено переможців, які показали найвищий рівень підготовки:

І місце  –  Вовк Валентина Валеріївна - 41-о група;

ІІ місце –  Березенко Марта Олександрівна- 11 м-о група;

ІІІ місце – Зозуля Юлія Вадимівна - 11 м-о група.

                 

Переможці нагороджені грамотами і рекомендовані для участі в ІІ турі Всеукраїнської олімпіади.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування