+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 26 лютого 2021

Профілактика професійного та емоційного вигорання

Проблема професійного вигорання традиційно досліджується науковцями у контексті професійного самовизначення та професійної адаптації представників різних професій. Особливої актуальності це питання набуває для професій типу «людина-людина», до яких відноситься професія викладача вищого навчального закладу.

Тому з ініціативи адміністрації Уманського НУС 25 лютого 2021 року психолог Валентина Мазуренко провела вебінар на тему: «Профілактика професійного та  емоційного вигорання». 

Учасники вебінару мали можливість познайомитись з практиками і техніками поповнення енергії і зняття втоми, а також прийомами, які дозволяють поповнити свій внутрішній резерв, визначити найбільш вагомі причини зниження ресурсної залежності. Під час зустрічі викладачі і студенти, присутні на заході, дослідили власні сфери активності. Спільно бговорюючи проблеми професійного вигорання учасниками було визначено заходи з дотримання балансу у цій сфері.

Колектив кафедри обліку і оподаткування висловлює вдячність Валентині Мазуренко за корисну і цікаву інформацію та висловлює надію на подальшу співпрацю!