+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2021

І етап міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

Незважаючи на виклики сьогодення і ситуацію, яка склалася нині в Україні, наші студенти ведуть активну наукову діяльність. Так, відповідно до наказу МОН  від 02.02.2021 року та рішення вченої ради факультету економіки і підприємництва на базі кафедри обліку і оподаткування проведено I етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

Завданням конкурсу є сприяння формуванню в умовах євроінтеграції творчого покоління молодих науковців та практиків у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту; формування у студентів навичок спілкування з представниками інших професійних груп різного рівня, проведення наукових досліджень, оприлюднення їх результатів іноземною мовою; підвищення престижності спеціальності "Облік і оподаткування."

На Конкурс було подано студентські роботи з актуальних проблем бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту. 

Конкурсні роботи оцінювались за такими критеріями: актуальність теми дослідження, наявність наукової новизни, креативність та практична значущість досліджуваної проблеми. За результатами захисту конкурсних робіт, який відбувся 20 квітня 2021 року перше місце отримали студенти 11 м-о групи Волков Нікіта та Гончарук Діана з роботою на тему: «Фінансова звітність в системі управління ризиками сільськогосподарського підприємства». Наукова робота Волкова Нікіти та Гончарук Діани  рекомендована до участі у II етапі конкурсу.

Керівники наукової роботи: д.е.н., професор Кучеренко Т.Є. та  д.е.н. професор Мельник Л.Ю.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо подальших звершень та нових перемог!

 

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і оподаткування