+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 09 червня 2023

«AGRI:Бухгалтерія» – просте рішення для ведення обліку та бізнес-аналітики

З метою підвищення професійної майстерності та запровадження до облікової практики ведення бухгалтерського обліку вітчизняних програмних продуктів 8 червня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС відвідали гостьову лекцію «Агріаналітика - екосистемна онлайн платформа для українських агро МСП».

Захід включав презентацію й огляд проєкту agrianalytica.com, «AGRI:Бізнес план» - практичний інструмент для доступу до різних видів фінансування від Володимира Гераймовича – заступника директора ТОВ «Агріаналітика» (м. Київ) та демонстрацію використання програми «AGRI:Бухгалтерія» для простого ведення обліку від та Юлії Дуди – провідного спеціаліста з розвитку та підтримки продукту.

Під час огляду сайту компанії (https://agrianalytica.com/) були надані описи програмних продуктів та пропозиції для аграріїв і партнерів з використання AGRI:фінансування, AGRI:магазину, AGRI:трейдингу, держпідтримки, грантів та продуктів.


Зацікавленість сторін стосувалась поглибленої співпраці щодо навчання викладачів та здобувачів вищої освіти спеціальності 071 Облік і оподаткування опановувати та в подальшому вповаджувати в практику програмний продукт «AGRI:Бухгалтерія». Презентація відбувалась на прикладі реального підприємства.

Галина Аніщенко, доцент кафедри обліку і оподаткування