+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 09 листопада 2021

Гостьова лекція "Управління часом" з залученням польських колег

5 листопада 2021 року за сприяння Центру міжнародної освіти і співпраці УНУС у рамках співпраці між Уманським національним університетом садівництва, Академією  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim) і Мазовецьким державним університетом  в Плоцьку (Mazowiecka Uczelnia Publiczna w Płocku) розпочато проведення циклу гостьових лекцій для студентів факультету економіки і підприємництва, серед яких і здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування". Окрім студентів, до лекції активно залучилися науково-педагогічні працівники факультету економіки і підприємництва.
Доктор Анна Собчак (Академія  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському) представила лекцію на тему «Управління часом».
Пані Анна зазначила, що  у сучасному світі все більшого значення набуває такий ресурс, як час. Управління часом (тайм-менеджмент) є одним із необхідних інструментів для підвищення ефективності, який важливо використовувати як у діловому, так і в повсякденному житті.  Детально розкрито чинники, які відволікають нас від основної (важливої) роботи.

 

Першою і головною умовою на шляху до правильного використання свого часу є визначення мети, якої нам потрібно досягти - це була основна порада доповідача для здобувачів вищої освіти та колег.

Колектив кафедри обліку і оподаткування висловлює вдячність нашим партнерам та сподівається на довготривалу співпрацю у майбутньому!

 

Кафедра обліку і оподаткування