+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2019

Теорія + Практика = Результат

26 вересня 2019 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулась відкрита лекція з дисципліни «Облік у фінансово-кредитних установах». Лектором, доцентом кафедри Галиною Аніщенко, викладено тему: «Облік пасивних операцій у комерційних банках», під час якої студентам 41-ф та 21к-ф спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» розкрито питання визначення пасивних операцій банку, порядок та умови їх здійснення, а також відображення у бухгалтерському обліку  депозитних операцій.

Директор відділення № 5 АТ КБ «ПриватБанк» Валентина Лисак

На лекцію була запрошена директор відділення № 5 АТ КБ «ПриватБанк» Валентина Лисак, яка ознайомила студентську молодь та усіх присутніх викладачів з актуальними депозитними програмами банку, особливостями проведення пасивних операцій з клієнтами. Значну зацікавленість у студентської молоді викликала запропонована Валентиною Лисак можливість участі у on-line практиці – спецпроєкті Приватбанку, який спрямований на засвоєння теорії з банківських операцій та проведення платежів у сфері банківських послуг з видачею сертифіката (https://practice.privatbank.ua/).

Відкрита лекція з дисципліни «Облік у фінансово-кредитних установах"

Студенти активно задавали цікаві питання та почули детальні роз’яснення залученого фахівця щодо захисту своїх персональних даних, використання електронних цифрових ключів для фізичних осіб, використання власних рахунків в on-line операціях через мобільні пристрої, а також рекомендації з налаштування «Скарбнички» (https://privatbank.ua/kopi) та головних правил заощадження.

Лекційне заняття побудовано методично вірно та містило усі обов’язкові елементи: вступну частину з актуалізацію теми заняття, основну частину з викладом навчального матеріалу та заключну частину з підведенням підсумків. Використання комп’ютерної техніки та мультимедійних пристроїв спряли кращому сприйняттю основних положень теми. Лекційне заняття досягло поставленої мети.

 

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування