+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 01 вересня 2021

30 років незалежності рідної держави

Новий навчальний рік на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС розпочато лекційним заняттям, присвяченим святкуванню 30-ї річниці незалежності України.

Виконанням Державного Гімну України було урочисто відкрито святковий захід. Студентська молодь була ознайомлена з основними державотворчими подіями становлення рідної держави, цікавими фактами з істоії формування державності, видатними історичними постатями і діячами, яких дала світу українська земля. Увагу слухачів була сконцентровано на питанні поваги до прав і свобод людини і громадянина.


Здобувачі освіти 21-о та 22-о груп глибоко прониклись аспектами формування національної свідомості, питаннями патріотизму і відповідальності за долю України. Від набуття студентством необхідних знань, умінь та навичок закладається основа майбутнього нашої держави, адже після завершення навчання випускники будуть боронити економіку України, стояти на варті законності господарських операцій економічних суб’єктів та визначати благополуччя її народу у майбутньому.


На основі використання інтерактивних методів студенти мали можливість взяти участь у опитуванні, яке допомогло пізнати цікаві факти про Державні Символи.
В аудиторії панувала атмосфера толерантності, демократичності та високої поваги до Державних Символів України.
На завершення, в аудиторії пролунала пісня «Молитва за Україну» (слова: О. Кониський, музика: М. Лисенка)


Підготувала та провела лекцію доцент кафедри обліку і оподаткування – Галина Аніщенко.

Останні новини

Вивчення теорії бухгалтерського обліку   Читати повністю

Вивчення теорії бухгалтерського обліку

Добігає кінця ІІ семестр 2023-2024 навчального року, впродовж якого здобувачі І курсу бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 071 Облік і оподаткування вивчали «Бухгалтерський облік (загальна теорія)». Навчальна дисципліна передбачає формування у майбутніх фахівців сучасної системи знань щодо методології обліку економічної діяльності підприємств, основи техніки бухгалтерського обліку та набуття певного набору компетентностей і фахових результатів, котрі дозволять у подальшому опановувати наступні освітні компоненти, а в майбутньому – виконувати роботу в рамках обраної професії.

Читати повністю

Подорож до тропічного лісуЧитати повністю

Подорож до тропічного лісу

11 червня 2024 року студенти 11-о та 21-о групи відвідали унікальне місце рідного університету – теплично-оранжерейний комплекс. Усі присутні мали унікальну змогу перенестись до жарких субтропіків та доторкнутись до екзотики в рідному закладі.

Читати повністю

Участь студентів Уманського НУС у Всеукраїнському конкурсі наукових робітЧитати повністю

Участь студентів Уманського НУС у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

За підсумками 2023-2024 навчального року чотири студенти Уманського національного університету садівництва спеціальності "Облік і оподаткування" взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності "Облік і оподаткування". Конкурс проходив на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування Національного університету "Чернігівська політехніка" відповідно до листа Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" від 09.01.2024 №21/08-28. Для участі в Конкурсу надіслано 73 наукові роботи (82 авторів).

Читати повністю

Розпочніть новий день активно!Читати повністю

Розпочніть новий день активно!

Колектив науково-педагогічних працівників та студентів кафедри обліку і оподаткування взяли участь у загальній університетській акції «Біг до перемоги для підтримки ЗСУ», яка відбулась 04.06.2024 року на території Уманського національного університету садівництва. Захід організований радою студентського самоврядування та кафедрою фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін.

Читати повністю

Всі новини