+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 24 квітня 2023

АНГЛІЙСЬКА МОВА- ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦЯ

Інтеграція України у світовий та європейський ринок має вирішальне значення для економічного розвитку та стабільності нашої країни, тому виникає необхідність у фахівцях, які володіють професійною англійською мовою.  Фінансовий облік відіграє важливу роль у цьому процесі, оскільки він є основою бізнес-операцій, надаючи фінансову інформацію, яка використовується для прийняття обґрунтованих рішень.

30 березня 2023 року для студентів 21-о та  22-о груп, доцентом Світланою Михайловиною була проведена лекція англійською мовою на тему: Облік, оцінка основних засобів та інших необоротних матеріальних активів (Accounting, assessment of fixed assets and other non-current material assets).

Володіння англійською дозволяє ефективно спілкуватися з міжнародними партнерами та клієнтами. Англійська є основною мовою, яка використовується в міжнародному діловому листуванні, переговорах і угодах. Знання англійської  дозволяє окремим особам та організаціям брати участь у світовій торгівлі та інвестиціях, отримувати доступ до міжнародного фінансування.

Ну і звичайно, знання англійської може підвищити можливості працевлаштування та кар’єрного зростання. У міру інтеграції України у світовий та європейський ринок попит на людей з хорошими знаннями англійської мови зросте.

Учасники лекції відмітили важливість для студентства професійних навичок з англійської мови в сучасному глобальному бізнес-середовищі і можливість швидкого працевлаштування.

 

Світлана Михайловина, к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування