+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 10 грудня 2021

Закордонна практика!

Впродовж жовтня-листопада 2021р., Альона Тітова – студента 41-о групи, проходила виробниче стажування у формі практики в Німеччині на підприємстві «Obst  -und Gemusëhof Langen». Унікальна можливість поєднати навчання у дистанційній формі та набути практичний досвід роботи на іноземному підприємстві була мені надана Відділом міжнародних зв’язків Уманського НУС. Під час практики на плодоовочевій фермі Ланген студентська молодь опановувала технології вирощування плодових сільськогосподарських культур, а також в межах своєї спеціальності набула практичного досвіду оформлення документації за виробничими процесами агровиробнцитва.

Висловлюю вдячність керівництву факультету економіки і підприємництва та Відділу міжнародних зв’язків університету за надану можливість поглибити фахові знання, удосконалити практику спілкування іноземною мовою.

Звертаюсь до студентської молоді активно брати участь у програмах міжнародного практичного навчання Уманського НУС, адже це дозволяє відкрити нові перспективи, знайти нових друзів та набути унікального досвіду.

 

Альона Тітова, студента 41-о групи