+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 05 квітня 2021

На шляху до діджиталізації!

5 квітня 2021 року для науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС розпочато триденний курс підвищення кваліфікації на тему: «Програмні технології  електронного документообігу».

Викладачі кафедри обліку і оподаткування мали можливість ознайомитись із усіма програмними продуктами, які пропонує компанія  Linkos group у сфері електронного документообігу. Крім того, лектором було детально описано сучасні вимоги до електронних документів та порядок організації електронного документообороту на підприємствах з різною інтенсивністю документопотоку, обговорено законодавчі норми та порядок регламентування електронного документообігу внутрішніми документами, етапи обробки та вимоги до зберігання таких документів.

Наприкінці лекції усі мали можливість задати питання, а жива дискусія учасників семінару дозволила свідчити про актуальність отриманої інформації.  

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників щодо діджиталізації економічного життя, в тому числі бухгалтерського обліку і оподаткування є одним із етапів передачі знань здобувачам вищої освіти Уманського НУС.   

Навчання триває...

Галина Аніщенко, Олена Матрос, доценти кафедри обліку і оподаткування