+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 18 травня 2022

Науково-практичний семінар «Інструменти бухгалтерського обліку для бізнесу в соціальних мережах»

Незмінною умовою успішного існування будь-якого бізнесу завжди було вміння враховувати умови зовнішнього середовища, яке постійно змінюється. Це особливо актуально в наш цифровий вік, час стрімких змін і трансформацій. Ці зміни торкнулися всіх сфер життя і бізнесу зокрема. Для бізнесу в багатьох випадках застосування нових технологій і методів просування вже не несе конкурентної переваги, а просто дозволяє втриматись у жорсткій конкурентній боротьбі за частку ринку. Події останніх років - COVID, військовий стан сьогодні в нашій країні свідчать про те, що так як було колись вже ніколи не повернеться - бізнес просто зміниться назавжди і в конкурентній бородьбі попереду будуть завжди  ті підприємства, які володіють навичками он-лайн бізнесу і швидко адаптуються до змін, умов та вимог ринку.

17 травня 2022 р. на базі кафедри обліку  і оподаткування в рамках запланованого заходу відбувся науково-практичний семінар  на тему: «Інструменти бухгалтерського обліку для бізнесу в соціальних мережах»".

У семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники, студенти спеціальності облік і оподаткування та запрошені гості, серед яких:

- Анастасія Зубко  - керівник відділу продаж ТОВ "Корпорація ПРОМСТАН"  та власниця інтернет магазину https://agrolis.com.ua/. Тема доповіді: "Інтернет-магазин: від організації  до просування в соціальних мережах";

- Віталій Зубко  - директор ТДВ "МиколаївБудМеханізація". Тема доповіді: "Переваги та недоліки застосування CRM-системи у великому бізнесі".

Доповіді запрошених гостей були насичені практичними прикладами, що дозволило учасникам семінару побачити діяльність підприємств у сфері он-лайн бізнесу зсередини. Значна кількість питань до фахівців від учасників семінару свідчить, про актуальність теми заходу.

В рамках проведеного семінару, було оголошено усну домовленість про подальшу співпрацю кафедри обліку і оподаткування із підприємствами ТОВ "Корпорація ПРОМСТАН" та ТДВ "МиколаївБудМеханізація". Керівництво підприємств з великим задоволенням запрошує  наших студентів  пройти виробничу практику та здобути професійні вміння  та навички у найкращих спеціалістів.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування