+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 23 вересня 2023

Двері у країну знань відчинено!

Сьогодні в День університету відбулась урочиста посвята першокурсників у студенство. Колектив кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС вітає молодь зі здобуттям нового і поважного статусу - студента.

Особливі слова подяки висловлюємо батькам здобувачів освіти за підтримку своїх дітей у їх бажанні здобути вищу освіту. Зичимо студентам академічних успіхів, мудрості, міцних знань, завзятості,  щасливого майбутнього у мирній Україні.

Останні новини

День науки в Уманському НУСЧитати повністю

День науки в Уманському НУС

Уманський національний університет садівництва 17 травня 2024 року святкував День науки з вражаючими досягненнями! Кафедра обліку і оподаткування не залишилася осторонь, представивши свої найновітніші здобутки. Цей день став важливим кроком у розвитку наукового потенціалу університету!

Читати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

На кафедрі обліку і оподаткування 16 травня 2024 року було проведено виховну годину для студентів спеціальності облік і оподаткування, присвячену пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Читати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференціїЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції

25 квітня 2024 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Йосипа Конрадовича Пачоського.

Читати повністю

Всі новини