+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 21 квітня 2016

Завжди цікаво, весело та пізнавально...

20 квітня 2016 року в рамках святкування 40-річчя факультету економіки і підприємництва на кафедру обліку і аудиту завітали випускники Агротехнічного коледжу м. Умань та Тальнівського будівельно-економічного коледжу. 

Для гостей було запропоновано екскурсію по студмістечку, випускники відвідали музей стародруків.

З нагоди  свята колектив кафедри обліку і аудиту підготував для студентів цікаву і захоплюючу інтелектуальну гру «Що? Як? Скільки?». 

Організатори  проведених заходів - доцент кафедри обліку і аудиту Г.Ю. Аніщенко та ст. викладачі О.П. Ратушна, О.М. Поліщук.

З вітальним словом перед запрошеними гостями виступив завідувач кафедри, д.е.н., професор В.С. Уланчук та к.е.н., доцент кафедри Н.О. Шевченко.

До складу суддівської  колегії входили: доцент кафедри обліку і аудиту Шевченко Н.О., методист Уманського Агротехнічного коледжу   Н.С. Демченко-Ясинецька та викладач Тальнівського будівельно-економічного коледжу В.В. Іванова.

Серед студентів УНУС та випускників коледжів було сформовано три команди, які змагалися між собою в різних інтелектуальних конкурсах.

Гравці усіх команд проявили активність, кмітливість, знання. У результаті чого всі були нагороджені  заохочувальними призами.

Колектив кафедри щиро дякує усім гостям, особливо тим, хто брав участь у конкурсних випробуваннях. Вигадливість, кмітливість та знання гравців були просто блискучими. Сподіваємось, що свої знання за фахом випускники примножать у  нашому університеті. 

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і аудиту