+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 29 квітня 2024

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції

 

25 квітня 2024 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Йосипа Конрадовича Пачоського.

Частина життя видатного вченого була пов’язана із Черкащиною. Він навчався в Уманському училищі землеробства і садівництва. Основна частина наукової діяльності відомого українського і польського вченого-натураліста Йосипа Конрадовича Пачоського пройшла на Херсонщині. Йому належить понад 300 наукових праць з ботаніки, фітогеографії, ентомології, охорони природи. Він є засновником херсонського музею природи.

З привітальним словом до учасників та гостей конференції звернулася завідувач кафедри обліку і оподаткування,  професор Мельник Людмила Юріївна!

Студенти під час конференції мали можливість почути виступи своїх колег, взяли участь у дискусіях, і продемонстрували власні результати досліджень. Представлені доповіді були науково обґрунтовані, що свідчить про активну участь студентів у здійсненні наукових досліджень. Доповіді учасників були присвячені актуальним питанням сьогодення: зміни до Податкового кодексу та інших законодавчих актів України на період дії воєнного стану, подання звітності, трудових відносин, роботи бізнесу для забезпечення економічної безпеки держави тощо.

Загалом у роботі конференції взяли участь понад 40 учасників.  

Були заслухані доповіді за темою науково-дослідної роботи студентів освітнього ступеня бакалавр і магістр.

Кафедра обліку і оподаткування щиро дякує всім учасникам конференції,  які поділилися своїми дослідженнями, ідеями та досвідом з побажаннями творчої наснаги і нових наукових здобутків!

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і оподаткування