+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 22 квітня 2016

Науково-практичний семінар «Облікові аспекти соціального страхування найманих працівників: реформування та перспективи»!

21 квітня  2016р. відбувся науково-практичний семінар «Облікові аспекти соціального страхування найманих працівників: реформування та перспективи», що був організований кафедрою обліку і аудиту.

 В ньому взяли участь: завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області -Наталія Ожогіна, провідний спеціаліст Уманської районної виконавчої дирекції Черкаського обласного відділення  ФСС ТВП - Сергій Тищенко, викладачі, студенти 2-5 курсів спеціальності "облік і аудит".

Відкрив семінар завідувач кафедри, доктор економічних наук Володимир Семенович Уланчук, привітавши учасників семінару з 40-річчям факультету економіки і підприємництва і зазначивши важливість підготовки висококваліфікованих фахівців з бухгалтерського обліку та затребуваність професії на ринку праці.

У своїй доповіді на тему: «Нововведення в оподаткуванні виплат працівникам», Наталія Ожогіна акцентувала увагу присутніх на суттєвих змінах податкового законодавства. Корисною для студентства була інформація щодо пільг з оподаткування ПДФО доходу осіб, які сплачують вартість навчання за контрактом.

Особливо жваву дискусію викликав виступ Сергія Тищенко на тему: «Реформування норм законодавства щодо виплат з тимчасової втрати працездатності». Його виступ був цікавим та інформативним, насиченим прикладами із практичної діяльності.

Учасники семінару ставили запитання доповідачам, обмінювалися думками, контактною інформацією.

Колектив кафедри обліку і аудиту щиро дякує Сергію Тищенко і Наталії Ожогіній за змістовні виступи й має надію, на продовження співпраці у справі підготовки висококваліфікованих кадрів.

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і аудиту