+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 01 вересня 2021

30 років незалежності рідної держави

Новий навчальний рік на кафедрі обліку і оподаткування Уманського НУС розпочато лекційним заняттям, присвяченим святкуванню 30-ї річниці незалежності України.

Виконанням Державного Гімну України було урочисто відкрито святковий захід. Студентська молодь була ознайомлена з основними державотворчими подіями становлення рідної держави, цікавими фактами з істоії формування державності, видатними історичними постатями і діячами, яких дала світу українська земля. Увагу слухачів була сконцентровано на питанні поваги до прав і свобод людини і громадянина.


Здобувачі освіти 21-о та 22-о груп глибоко прониклись аспектами формування національної свідомості, питаннями патріотизму і відповідальності за долю України. Від набуття студентством необхідних знань, умінь та навичок закладається основа майбутнього нашої держави, адже після завершення навчання випускники будуть боронити економіку України, стояти на варті законності господарських операцій економічних суб’єктів та визначати благополуччя її народу у майбутньому.


На основі використання інтерактивних методів студенти мали можливість взяти участь у опитуванні, яке допомогло пізнати цікаві факти про Державні Символи.
В аудиторії панувала атмосфера толерантності, демократичності та високої поваги до Державних Символів України.
На завершення, в аудиторії пролунала пісня «Молитва за Україну» (слова: О. Кониський, музика: М. Лисенка)


Підготувала та провела лекцію доцент кафедри обліку і оподаткування – Галина Аніщенко.

Останні новини

День науки в Уманському НУСЧитати повністю

День науки в Уманському НУС

Уманський національний університет садівництва 17 травня 2024 року святкував День науки з вражаючими досягненнями! Кафедра обліку і оподаткування не залишилася осторонь, представивши свої найновітніші здобутки. Цей день став важливим кроком у розвитку наукового потенціалу університету!

Читати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

На кафедрі обліку і оподаткування 16 травня 2024 року було проведено виховну годину для студентів спеціальності облік і оподаткування, присвячену пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Читати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференціїЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції

25 квітня 2024 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Йосипа Конрадовича Пачоського.

Читати повністю

Всі новини