+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 31 березня 2016

Всеукраїнська студентська наукова конференція!

30 березня 2016 року в рамках  Всеукраїнської студентської наукової конференції, присвяченої 125- річчю від дня народження професора В.Л. Симеренка відбулося засідання секції обліку і аудиту.

До присутніх із вітальним словом звернувся завідувач кафедри обліку і аудиту д.е.н, професор В.С. Уланчук. Він зазначив, що конференція присвячена пам’яті видатного вченого,  помолога та селекціонера – Володимира Левковича Симеренка, який з 1932 по 1933 роки працював в Уманському сільськогосподарському інституті. Володимир Семенович наголосив, що метою наукової студентської конференції є обговорення актуальних проблем та пропозицій, щодо удосконалення бухгалтерського обліку і аудиту на сільськогосподарських підприємствах. На завершення свого виступу він висловив сподівання, що  дискусія буде цікавою та конструктивною.

Особливістю студентської конференції є те, що студентам надана можливість презентувати результати власних наукових досліджень, почути критичні зауваження та обмінятися інформацією.  Результати своєї праці представили студенти 1-го, 4 –го і 5-го курсів, які навчаються за спеціальністю "Облік і аудит".

Для визначення переможців у номінації «Краще наукове дослідження» було створено комісію, до складу якої ввійшли д.е.н. професор Кучеренко Т.Є., к.е.н., ст. викладач Ратушна О.П. та  студентка 51-ом Полтавська О.В. За результатами роботи комісії визначено кращі доповіді.

Переможцями стали:

І-е місце – студентка 41–о групи Аношкіна Юлія Сергіївна, яка запропонувала шляхи удосконалення обліку основних засобів у ТОВ «Новоукраїнське» (керівник – доцент Іванова Н.А.) .

Друге місце посіла робота студентки 52-ом групи Соколюк Лілії Володимирівни яка висвітлювала питання оподаткування заробітної плати (керівник – доцент, к.е.н. Оляднійчук Н.В.).

ІІІ місце в конкурсі журі присудило студентці 11-о групи Клиновій Ользі Олександрівні за змістовну доповідь щодо історії становлення та розвитку бухгалтерського обліку в Україні – доцент, к.е.н  Матрос О.М.). 

Серед кращих відмічені доповіді Сенича Вадима Павловича (51-ос) (керівник –  к.е.н., ст. викладач Жученко Д.Б.), Феденко Ніни Володимирівни (42-ок) (керівник – доцент Крочак О.І.), Нагайчук Марини Миколаївни (52-ом) (керівник  – Шевченко Н.В.), Вдовиченко Світлани Анатоліївни (52-ом) (керівник – доцент Бобко В.В.).

Активну участь в обговоренні доповідей взяли професор, д.е.н. Уланчук В.С, професор, д.е.н. Кучеренко Т.Є., доцент, к.е.н. Мельник В.В., доцент, к.е.н Панкратова Л.А., доцент, к.е.н. Оляднічук Н.В., ст. викладач, к.е.н. Ратушна О.П., доцент, к.е.н. Шевченко Н.О.,  ст. викладач, к.е.н. Жученко Д.Б. та інші учасники конференції.

Доповідачі отримали чудову нагоду апробації результатів своїх досліджень, що будуть представлені ними у дипломних роботах всього лише через два місяці.

Всім учасникам студентської наукової конференції бажаємо нових наукових ідей та їх успішної реалізації. 

 доцент кафедри обліку і аудиту

Світлана Михайловина