+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 27 вересня 2023

Діджиталізація в освітньому процесі

ТОВ «АГРІАНАЛІТИКА» ‑ розробник та власник Української онлайн програми бухгалтерського обліку «AGRI:Бухгалтерія» запропонувало взяти участь у всеукраїнському проєкті з підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників за темою» «AGRI:Бухгалтерія» як складова екосистеми сучасного малого та середнього агробізнесу: новації для бізнесу, освіти та науки.

Викладачі кафедри обліку і оподаткування Уманського національного університету садівництва активно долучилися до цього заходу, що проходитиме з 25 вересня 2023 року по  30 вересня 2023 року. Основною метою цього навчання є поглиблення знань бухгалтерського обліку та формування практичних навичок використання онлайн програми бухгалтерського обліку «AGRI:Бухгалтерія» в освітніх цілях.


Олег Поліщук, доцент кафедри обліку і оподаткування

Останні новини

День науки в Уманському НУСЧитати повністю

День науки в Уманському НУС

Уманський національний університет садівництва 17 травня 2024 року святкував День науки з вражаючими досягненнями! Кафедра обліку і оподаткування не залишилася осторонь, представивши свої найновітніші здобутки. Цей день став важливим кроком у розвитку наукового потенціалу університету!

Читати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати повністю

Пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

На кафедрі обліку і оподаткування 16 травня 2024 року було проведено виховну годину для студентів спеціальності облік і оподаткування, присвячену пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Читати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференціїЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції

25 квітня 2024 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Йосипа Конрадовича Пачоського.

Читати повністю

Всі новини