+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 26 грудня 2017

Зустріч з майбутніми абітурієнтами

22 грудня 2017 року кафедра обліку і оподаткування приймала гостей – учнів 10-го та 11-го класів загальноосвітньої школи № 1 м. Маньківка. Молоді, яка стоїть на порозі прийняття важливого рішення про свою майбутню професію, було цікаво почути про переваги, які забезпечує спеціальність облік і оподаткування. Для себе вони знайшли відповідь на питання: хто такий бухгалтер, аудитор, податківець, які можливості забезпечує робота за фахом, де можна працевлаштуватись тощо. Випускники ознайомились з університетом, його матеріально-технічною базою, підрозділами.

Учні 10-го та 11-го класів загальноосвітньої школи № 1 м. Маньківка

Присутнім була запропонована цікава розважальна програма – інтелектуальний поєдинок «Найрозумніший» та музикальні номери від студентів, які вже сьогодні успішно здобувають професію обліковця й податківця.

Під час різноманітних турів було обрано учасників гри, які засвідчили високий рівень освіченості, кмітливості та винахідливості. Представницька колегія з числа науково-педагогічних працівників кафедри та учнів обрала переможця гри. Нагороди знайшли своїх власників.

На останок, учням було продемонстровано відео стрічку, яка поінформувала їх про цікаве та насичене студентське життя в Уманському національному університеті садівництва.

Колектив кафедри обліку і оподаткування висловлює вдячність керівництву ЗОШ № 1 м. Маньківка за організацію екскурсії.

 

Доцент кафедри, Галина Аніщенко