+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2016

Захистимо права студентів - майбутніх фахівців

      12 жовтня 2016 р. на кафедрі обліку і оподаткування вкотре відбулося засідання наукового студентського гуртка, на який було запрошено представників Уманського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області.

      Мета таких зустрічей – відповідальне ставлення  молоді до свого майбутнього.  

      Перший заступник начальника  Уманського об'єднаного управління Пенсійного фонду Оксана Лук'янова виступила перед студентами з інформацією щодо легалізації заробітної плати. Було зосереджено особливу увагу на втраті соціальних гарантій найманими працівниками у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки та отримання заробітної плати в «конверті».

       Чимало запитань молоді свідчать про те, що пенсійне майбутнє їм не байдуже. Юні слухачі мали змогу одержати чіткі і зрозумілі відповіді на всі поставлені запитання, які їх цікавили. 
       Головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Інна Синиця ознайомила студентів та колектв кафекдри  з інформацією про можливість та переваги дистанційного обслуговування за допомогою Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування