+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 25 листопада 2017

Вітаємо переможців!!!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі обліку і оподаткування  відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування».

 В ній взяли участь студенти 5-го та 4-го курсів курсу факультету економіки та підприємництва спеціальності „Облік і оподаткування”.

Виконання тестового контролю та практичних задач учасниками І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності „Облік і оподаткування” проходить під пильною увагою доцента Крочак О.І.

Олімпіада проходила в два етапи:

1. Розв’язання практичних задач;

2. Контроль знань студентів на ПЕОМ.

Для розробки конкурсних завдань і критеріїв оцінки їх виконання та проведення олімпіади створено комісію в складі професора, д.е.н. Кучеренко Т.Є., доцента, к.е.н. Іванової Н.А., доцента, к.е.н. Крочак О.І., доцента,  к.е.н. Панкратової Л.А.

Член журі,  Панкратова Л.А. контролює виконання практичних завдань учасниками І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності „Облік і оподаткування ”

 

Журі, визначило переможців. Ними стали:

І місце – Бездітна Тетяна   – 11-ОМ

ІІ місце – Браславський Віталій  – 21-КО

ІІІ місце – Щербина Олексій  - 21-КО

Колектив кафедри обліку і оподаткування щиро вітає призерів олімпіади  і бажає їм подальших успіхів!

Леся Панкратова, доцент кафедри обліку і оподаткування