+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 26 червня 2017

Співпраця з провідним підприємством Черкащини!

Однією з важливих предумов постійного розвитку науково-педагогічних працівників є іх постійна співпраця з провідними підприємствами.

23 червня 2017 року викладачі кафедри обліку і оподаткування відвідали провідне підприємство Черкащини  ТОВ "Кищенці". Підприємство зареєстроване більш як 15 років тому в Маньківському районі, нині господарює на 16 тисячах гектарів землі у 14 селах двох районів. Основна спеціалізація виробництва: рослинництво, овочівництво, тваринництво. З 2012 року сільськогосподарське підприємство очолює і є його співзасновником голландець Корнеліс Хузінха. 

Викладачів радо зустріли на підприємстві. Сергій Володимирович Манзюк інженер газового господарства провів дуже цікаву та глибокоінформаційну екскурсію по підприємству. Велике задоволення принесли полуничні поля. Полуниця виявилась  дуже солодка і смачна.

Пізнавальним було відвідування безпосередньо бухгалтерії підприємства, яка знаходиться в с. Добра. Бухгалтерcький облік на підприємстві повністю автоматизованй. Використовується програма "1С Бухгалтерія".

Колектив кафедри обліку і оподаткування щиро дякує колегам на виробництві за плідну співпрацю.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування